Showing 33–38 of 38 results

SEKRETI I ANGLISË

Leo Ferrero

ISBN 978-9928-280-52-7

Çmimi 800 Lekë / 7 €

Përktheu nga frengjishtja Lazër Radi

Eseja “Sekreti i Anglisë”, është ndër më interesantet e autorit

SHËNIME HISTORIKE

Hysen Myshketa

ISBN 978 – 9928 –  412 – 81 – 2

Çmimi 1000 Lekë / 8 €

Ribotim i veprës së Av.Hysen Myshketa.

SHQIPJA STANDARDE

Manola Kaçi Myrta

ISBN 978 – 9928 –  280 – 56 – 5

Çmimi 2000 Lekë / 17 €

Nga dëshmitë e para të shkrimit, në krijimin e variantit standard të gjuhës shqipe

SHQIPNIA NË VITET TRIDHJETË

Lazër Radi

ISBN 978 – 9928 -280 -54 – 1

Çmimi 1400 Lekë / 12 €

Nga kujtimet dhe shënimet e Lazër Radit.

STUDIME

Lazër Radi

ISBN 978-9928-357-39-7

Çmimi 1000 Lekë / 8 €

Dy studimet e paraqitura në këtë vepër, janë  “Mendimi i një intelektuali serb, për Shqipërinë e para Pavarsisë”, ndërsa studimi tjetër, “Flasim për Kushtetutën” i realizuar gjatë vitit 1994.

VORBULLA T’JETËS UNIVERSITARE

Lazër Radi

ISBN 978-9928-280-08-4

Çmimi 1600 Lekë / 13 €

Vitet e kaluara në Romë të Lazër Radit, nga triologjia e jetës së tij.