Showing 1–16 of 38 results

SËMUNDJET, SIMPTOMAT DHE MJEKIMI I TYRE I

Agim Shehu

ISBN 978 – 9928 – 241 – 35 – 1

Çmimi

Vëllimi i parë i botimit mbi semundjet nga Agim Shehu. Një libër mjaft praktik për tu njohur me llojet dhe mjekimin e thjeshtë të sëmundjeve.

 

SËMUNDJET, SIMPTOMAT DHE MJEKIMI I TYRE III

Agim Shehu

ISBN 978 – 9928 – 280 – 06 – 0

Çmimi 1200 Lekë / 10 €

Vëllimi i tretë i botimit mbi semundjet nga Agim Shehu. Një libër mjaft praktik për tu njohur me llojet dhe mjekimin e thjeshtë të sëmundjeve.

 

SËMUNDJET, SIMPTOMAT DHE MJEKIMI I TYRE II

Agim Shehu

ISBN 978 – 9928 – 241 – 35 – 1

Çmimi 1200 Lekë / 10 €

Vëllimi i dytë i botimit mbi semundjet nga Agim Shehu. Një libër mjaft praktik për tu njohur me llojet dhe mjekimin e thjeshtë të sëmundjeve.

 

 RETRACING LATE ROMAN AND EARLY BYZANTINE DYRRACHIUM – ALBANIA

Brikena Shkodra Rrugia

ISBN 978 – 9928 – 317 – 21 – 6

Çmimi 4000 Lekë / 35 €

Faqe 710

Libri është një studim që përqëndrohet tek periudha e vonë romake dhe ajo e hershme bizantine në bazë të gërmimeve më të fundit arkeologjke në Durrës.

 

FINAL WARNING: THE END IS NEAR

Glen Fitzgerald

ISBN 978 – 9928 – 317 – 45 – 2

Çmimi 20 €

Faqe 510

Ky është një libër voluminoz ku përshkruhen shqetësimet e autorit mbi ngjarjet e fundit globale, si ajo e pandemisë të shkaktuar nga Covid 19.
Ai shpreh dhe teoritë e tij konspirative të cilat janë në kundërshtim me versionet zyrtare sot.

 

22 MARTIRËT E 26 SHKURTIT 1951

Osman Jonuz Kaceli

ISBN 978 – 9928 –  357 – 60 – 1

Çmimi 1000 Lekë  / 8 €

Libri është shkruar në nderim të 22 martirëve të 26 shkurtit 1951, ngjarje e ndodhur pas vendosjes së bombës në legatën Sovjetike.

AGRESIONI IDEOLOGJIK E POLITIK KOMUNIST NË SHQIPËRI

Riza Hoxha

ISBN 978 – 9928 -280 -57 – 2

Çmimi 800 Lekë / 7 €

Faqe 226

Një libër që flet për lindjen e komunizmit në Shqipëri dhe influencën jugosllave në fillimet e tij.

ANTIKOMUNISTI DHE MISIONARI

Nikollë Toma

ISBN 978 – 9928 – 4147 – 8 – 6

Çmimi 1000 Lekë / 8 €

Libri është monografi për patriotin Ndue Pjetër Gjomarkajn, kundërshtar i fortë i regjimit komunist.

AT BENEDIKT DEMA

Nikolla Spathari

ISBN 978 – 9928 – 189 – 36 – 4

Çmimi 600 Lekë / 5 €

 

Monografi për At Benedikt Demën, arsimtarin dhe leksikografin shqiptar.

ATLANTIDA, PERANDORIA E ATLANTËVE DHE SHQIPTARËT

Kapiten Përparim Zaimi

ISBN 978 – 9928 – 416 -41 – 9

Çmimi 1200 Lekë / 10 €

Zbulimi i ishullit të fundosur

BALADË PËR JOSIF BUDON

Josif Doja

ISBN 978 – 9928 -241 -32 – 0

Çmimi 500 Lekë / 4 €

Një monografi për Josif Budon, i cilësuar si martir i demokracisë nga autori.

 BUZËQESHJA E BLUZAVE TË BARDHA

 Rifat Hoxha

ISBN 978 – 9928 – 317 -77 – 3

Çmimi 1000 Lekë / 8 €

Faqe 272

Shkrimtari Rifat Hoxha në librin e tij më të ri, tregon një histori të sistemit shëndetsor në qytetin e Kavajës dhe mjekët që kontribuan për të.

DËSHIROJ NJË KISHË TË VARFËR DHE PËR TË VARFËRIT

Intervistë me papën Françesk I
ISBN 978 9928 4203 3 0

DY MONOGRAFI

Lazër Radi

ISBN 978-9928-357-33-5

Çmimi 1400 Lekë / 12 €

Pjesa e parë e librit  i është kushtuar Familjes së Dineve të Maqellarës dhe historisë së tyre. Pjesa e dytë, i kushtohet luftëtarit kosovar, Taf Pervizi.

ELIZABETA DHE TË TJERAT

Eva Grippa

ISBN 978-9928-357-88-5

Çmimi 1400 Lekë / 12 €

Faqe 372

Dhjetë gra për të rrëfyer mbretëreshën e vërtetë. Elizabeta II-të, ajo e vërteta, e treguar nëpërmjet figurave femërore më të afërta me të. Dhjetë takime “Eva përballë Evës” nga të cilat, në fund, del fitimtare gjithmonë ajo, e paoksidueshmja dhe e përhershmja: the Queen.

 

GJURMA T’NJI DITARI TË DJEGUN

Lazër Radi

ISBN 978-9928-280-07-7

Çmimi 1200 Lekë / 10 €

Nga triologjia e jetës së Lazër Radit