Showing 1–16 of 40 results

PEMA JOTE JAM

Ëngjëllushe Sanxhaku Varfi

ISBN 978-9928-280-32-9

Çmimi 600 Lekë / 5 €

Poezi nga autorja Ëngjëllushe Sanxhaku Varfi

 

S’JAM NË DORËN TIME

Ëngjëllushe Sanxhaku Varfi

ISBN 978-9928-280-33-6

Çmimi 600 Lekë / 5 €

Poezi nga autorja Ëngjëllushe Sanxhaku Varfi

 

POETIKA

Lazër Radi

ISBN 978-9928-280-91-6

Çmimi 1200 Lekë / 10 €

Ky libër përmban veprën poetike të Lazër Radit.

 

PËSHPËRIMË

Agim Bajrami

ISBN 978-9928-241-96-2

Çmimi 600 Lekë / 5 €

Faqe 132

Poezi nga poeti Agim Bajrami

 

BIR I DIELLIT

Nikolla Spathari

ISBN 978-9928-317-08-7

Çmimi 600 Lekë / 5 €

Poezi nga Nikolla Spathari

ARIE T’KRISUNA

Desantila Qerimaj

ISBN 978-9928-317-41-4

Çmimi 700 Lekë / 7 €

“Arie t’krisuna”, është përmbledhja e parë poetike e autores.

JETA E NI NJERIU

Giuseppe Ungaretti

ISBN 978-9928-317-42-1

Çmimi 1500 Lekë / 15 €

Faqe 396

Përktheu Jozef Radi

Vepra e plotë e poetit të madh italian Giuseppe Ungaretti

PENG MIDIS EKUINOKSESH

Ymer Nurka

ISBN 978-9928-414-74-8

Çmimi 700 Lekë / 5 €

Lirika nga Ymer Nurka

 

REFRENET E TRAZUEME

Jozef Radi

ISBN 978-9928-317-65-0

Çmimi 1500 Lekë / 14 €

Faqe 474

Libri përmban poezi nga Jozef Radi, të shkruara nga viti 1980 deri në 2020.

 

FËMIJË TË DRITËS

Enton Bido

ISBN 978 – 9928 – 317 – 59 – 9

Çmimi 600 Lekë / 5 €

Faqe 84

Libri përmban proza poetike dhe poezi nga Enton Bido, si dhe poemën “Edhe një herë për lumin” nga Jacques Prévert.

 

EPOPEJA E NJERIUT

Martin & Mirash Ivanaj

ISBN 978-9928-317-66-7

Çmimi 600 Lekë / 5 €

Libri përmban poezi nga Martin dhe Mirash Ivanaj, dy personalitete të njohura në Shqipërinë e viteve 30. Mirashi njihet dhe si Ministër i Arsimit në vitet 1933-35.

Përktheu nga serbishtja Lazër Radi

HARAKIRI I DALLGËVE

Abedin Grapshi

ISBN 978 – 9928 – 317 – 26 – 1

Çmimi 600 Lekë / 5 €

Poeti Abedin Grapshi paraqet për lexuesit librin e tij me poezi “Harakiri i dallgëve”.

 

MIKU IM ËSHTË NJË ZOG

Julia Gjika

ISBN 978-9928-357-82-3

Çmimi 15 $ / 15 €

Në librin më të ri ”Miku im është një zog” autorja ka përmbledhur shumicën e krijimeve më të mira në poezi shkruar deri në prill të vitit 2022.

 

100 POEZI NGA PABLO NERUDA

ISBN 978 – 9928 – 357 – 29 – 8

Çmimi 1000 Lekë / 8 €

Faqe 188

Shqipëruar nga Maksim Rakipaj

Pablo Neruda konsiderohet një ndër poetët më të mëdhenj të shekullit të XX. Në vitin 1971 Neruda fitoi Çmimin ”Nobel” për Letërsinë. Vëllimi përmban 100 prej poezive të autorit.

55 POEZI

Charles Bukowski

ISBN 978 – 9928 – 357 – 04 – 5

Çmimi 800 Lekë / 7 €

Shqipëroi Jozef Radi

Një libër me 55 poezi nga Charles Bukowski i njohur si një ndër themeluesit e rrymës “Underground” të shkrimit artistik.

 

55 POEZI

Vinicius De Moraes

ISBN 978-9928-357-87-8

Çmimi 800 Lekë  / 7 €

Shqipëroi Jozef Radi

55 Poezi nga Marcus Vinícius da Cruz e Mello Moraes, i njohur më mirë si Vinícius de Moraes. Moraes ishte poet, diplomat, eseist, muzikant, këngëtar dhe dramaturg brazilian.