Showing 1–16 of 30 results

KUR QESH DHE QAN KADARE

Shpendi Topollaj

ISBN 978 – 9928 – 412 – 88 – 1

Çmimi 500 Lekë / 4 €

Kritika letrare nga Shpendi Topollaj

INTERPRETIMI I KONTRATËS

Guido Alpa

ISBN 978 – 9928 – 280 – 11 – 4

Çmimi 2900 Lekë / 24 €

Përktheu Av. Lisenko Moçka

Orientime dhe kritika të jurisprudencës

 

KOMBI SHQIPTAR 1

Pirro Prifti

ISBN 978-9928-280-79-4

Çmimi 1400 Lekë / 12 €

Univers historik dhe fetar

KOMBI SHQIPTAR 2

Pirro Prifti

ISBN 978-9928-280-80-0

Çmimi 1800 Lekë / 15 €

Univers historik dhe fetar

KOMBI SHQIPTAR 3

Pirro Prifti

ISBN 978-9928-074-13-3

Çmimi 1500 Lekë / 13 €

Univers historik dhe fetar

KOMBI SHQIPTAR 4

Pirro Prifti

ISBN 978-9928-407-60-3

Çmimi  Lekë /  €

Univers historik dhe fetar

TË VËRTETAT E SHFYTYRUARA DUHET TË DALIN NË SHESH

Mërgim Korça

ISBN 978 -9928 – 280 – 40-4

Çmimi 1200 Lekë / 10 €

Faqe 314

Ky botim përmban një përmbledhje shkrimesh historiografike.

LEKSIONE ËNDRASH DHE SHPIRTRASH

Sigmund Freud / Carl Gustav Jung

ISBN 978 – 9928 – 317 – 40 – 7

Çmimi 1000 Lekë / 10 €

Përktheu Lazër Radi

Botimet Jozef sjell për lexuesit dy themeluesit e lëvizjes moderne psikoanalitike Freud dhe Jung

BASKETBOLLI DURRSAK NDËR VITE “LOKOMOTIVA”

Ilia Xhako

ISBN 978-9928-317-35-3

Çmimi 1000 Lekë / 10 €

Ky album përmbledh foto nga formimi i skuadrave të para të basketbollit në Durrës, deri në ditët tona

SKULPTURAT E MUZEUT ARKEOLOGJIK TË DURRËSIT

Hava Hidri

ISBN 978-9928-416-42-1

Çmimi 400 Lekë / 3 €

Në këtë album të vogël jepet një përshkrim i detajuar i skulpturave antike në muzeun e Durrësit.

MALLI PËR ULQININ NË KËNGË

Zyhni M. Beqiraj

ISBN 978-9928-189-06-4

Çmimi 1200 Lekë / 12 €

Album letraro – muzkor.

 

 PORTRETE SHENJTËRISH

Antonio Maria Sicari

ISBN 978 – 9928 – 189 – 67 – 7

Çmimi 500 Lekë / 4 €

Personazhet që jemi mësuar t’i njohim nga tekstet biblike, tani kemi mundësi t’i shohim në mënyrë më të plotë e më të kuptueshme nga të gjithë.

EGNATIA NDERI I RROGOZHINËS

Fatmir Efica

ISBN 978 – 9928 – 317 – 37 – 7

Çmimi 700 Lekë / 6 €

Një libër për klubin e futbollit “Egnatia” nga reporteri dhe gazetari sportiv Fatmir Efica.

NË SKENAT E SË DJESHMES

Flamur Jakupi

ISBN 978 – 9928 – 317 – 35 – 3

Çmimi 700 Lekë / 6 €

Faqe 130

Flamur Jakupi tregon në këtë libër vitet e tij si aktor në ish “Pallatin e Rinisë” në Durrës dhe në atë të kulturës. Libri përfshin foto të kohës.

 PESHA E DINJITETIT

Shpendi Topollaj

ISBN 978 – 9928 – 317 – 63 – 6

Çmimi 700 Lekë / 6 €

Faqe 202

Botimi me i ri nga autori Shpendi Topollaj përmban kritika letrare.

DASHURI DHE MALL MBI PENTAGRAM

Zyhni M. Beqiraj

ISBN 978-9928-357-73-1

Çmimi 1000 Lekë / 8 €

Libri përmban këngë të kompozuara ndër vite nga kompozitori Zyhni Beqiraj. Me to janë realizuar pesë albume muzikore dhe janë kënduar nga artistë të njohur shqiptarë.