EGNATIA NDERI I RROGOZHINËS

Fatmir Efica

ISBN 978 – 9928 – 317 – 37 – 7

Çmimi 700 Lekë / 6 €

Një libër mbi klubin e futbollit “Egnatia” nga reporteri dhe gazetari sportiv Fatmir Efica.