Showing all 13 results

MOTRA PREJ DËBORE

Maja Lunde

ISBN 978-9928-317-50-6

Çmimi 1000 Lekë / 8 €

Po afron Krishtlindja, e cila përkon me ditëlindjen e Kristianit. Zakonisht kjo është dita më e bukur e vitit, kur pema e Krishtlindjes zbukurohet dhe qirinjtë janë ndezur, ajri mbushet me aromën e portokalleve dhe bukës së xhenxhefilit dhe zjarri kërcet në vatër. Por këtë vit asgjë nuk është më si më parë. Kristiani dhe familja e tij janë të hidhëruar për humbjen e motrës së tyre të madhe Juna, dhe ai mendon se ata nuk do ta festojnë Krishtlindjen këtë vit. Por një ditë Kristiani takon Hedvigën e gëzuar. Ajo i kujton atij sa e bukur mund të jetë Krishtlindja dhe ai fillon të besojë se gjithsesi mund të ketë Krishtlindje dhe për familjen e tij. Por ka diçka misterioze në shtëpinë ku jeton Hedvig. Kush është plaku i çuditshëm që vazhdon të shfaqet? Dhe çfarë fsheh në vetvete Hedvig?

Ky libër shoqërohet me ilustrime nga Lisa Aisato

AVENTURA E PARË E SHERLOCK HOLMSIT
Hetim në të kuq

Arthur Conan Doyle

ISBN 978-9928-811-32-5

Çmimi 1200 Lekë / 12 €

124 faqe

Libër me aventurat e dedektivit më të famshëm në botë i shoqëruar me ilustrime

Illustrimet nga Vincent Malliè

FRYRËSI I ËNDRRAVE

Bernard Villiot
me ilustrime nga

Thibault Prugue

ISBN 978 – 9928 – 241 – 29 – 5

Çmimi 500 Lekë / 4 €

Një histori e jashtëzakonshme plot fantazi për fëmijë.

Libri shoqërohet me ilustrime.

GODITJE NGA DISTANCA

Leonard Kolani

 

 

Një metodë shahu për të gjithë admiruesit e rinj  të kësaj loje, por jo vetëm.

JAM UNË / SONO IO

Denata Ndreca

ISBN 978-9928-317-10-0

Çmimi 500 Lekë / 4 €

Faqe 48

Autorja Denata Ndreca na sjell një libër për fëmijët e vegjël në dy gjuhë.

KATERINË SERTITYDË

Patrik Modiano

ISBN 978 – 9928 -189 – 96 -7

Çmimi 400 Lekë / 3 €

Roman me ilustrimë për fëmijët nga Patrik Modiano

KONTI LUKANOR

Don Juan Manuel

ISBN 978-9928-280-09-1

Çmimi 1000 Lekë / 8 €

Tregime moralizuese mjaft interesante

Përktheu: Agim Kavaja

LIBRI I XHUNGLËS

Veronique Ovaldè

ISBN 978 – 9928 – 241 – 01 -5

Çmimi 300 Lekë / 3 €

Faqe 24

Botimet Jozef sjell për lexuesit e vegjël një nga kryeveprat e letërsisë për fëmijë, “Libri e xhunglës” përshtatur për më të vegjlit nga Veronique Ovaldè. Me ilustrime.

LIVADHI NË MAL

Xhevair Cirongu

ISBN 978-9928-241-12-2

Çmimi 500 Lekë / 4 €

Libër me përralla nga Xhevair Cirongu

MANUSHAQJA FLET ME NGJYRA

Met Gjergji

ISBN 978-9928-189-92-9

Çmimi 600 Lekë / 5 €

Libër me përralla nga Met Gjergji.

PRINCI I LUMTUR

Oscar Wilde

ISBN 978-9928-317-72-8

Çmimi 600 Lekë / 5 €

Princi i lumtur dhe përralla të tjera nga Oscar Wilde.

VIOLA DHE GARDIANIA E DIELLIT

Maja Lunde

ISBN 978-9928-383-62-4

Çmimi 1200 Lekë / 11 €

200 faqe

Një përrallë me plot të papritura e cila flet për humbjen, për përballjen me frikën dhe rifitimin e dashurisë dhe lumturisë së humbur.

Ky libër shoqërohet me ilustrime nga Lisa Aisato

ZOE, PRINCESHA E MBRETI AJËR

Lindita Qeraca

ISBN 978-9928-280-24-4

Çmimi 500 Lekë / 4 €

Përralla nga Lindita Qeraca