VIOLA DHE GARDIANIA E DIELLIT

VIOLA DHE GARDIANIA E DIELLIT

Maja Lunde

ISBN 978-9928-383-62-4

Çmimi 1200 Lekë / 11 €

200 faqe

Një përrallë me plot të papritura e cila flet për humbjen, për përballjen me frikën dhe rifitimin e dashurisë dhe lumturisë së humbur.

Ky libër shoqërohet me ilustrime nga Lisa Aisato