PREK MËNGJESIN

PREK MËNGJESIN

Vera Vasia

ISBN 978-9928-811-40-0

Çmimi 1300 Lekë  /13 €

108 faqe

Përralla për fëmijë nga shkrimtarja Vera Vasia.

Ilustruar nga: Flonia Vasia (Gjollma) dhe Grejsi Rudi