ECJA DREJT SË DJATHTËS DËSHMI MORALE DHE MENÇURIE

ECJA DREJT SË DJATHTËS DËSHMI MORALE DHE MENÇURIE

Thanas Gjika

ISBN 978 – 9928 – 317 – 89 – 6

Çmimi 1500 Lekë / 15 €

Libri përmbledh shkrime shkencore dhe publicistikë të viteve të fundit e cila synon dënimin e krimeve të komunizmit dhe nevojën e ecjes drejt së djathtës.