LEKSIONE ËNDRASH DHE SHPIRTRASH

Sigmund Freud / Carl Gustav Jung

ISBN 978 – 9928 – 317 – 40 – 7

Çmimi 1000 Lekë / 10 €

Përktheu Lazër Radi

Botimet Jozef sjell për lexuesit dy themeluesit e lëvizjes moderne psikoanalitike Freud dhe Jung