55 POEZI

55 POEZI

Vinicius De Moraes

ISBN 978-9928-357-87-8

Çmimi 800 Lekë  / 7 €

Shqipëroi Jozef Radi

55 Poezi nga Marcus Vinícius da Cruz e Mello Moraes, i njohur më mirë si Vinícius de Moraes. Moraes ishte poet, diplomat, eseist, muzikant, këngëtar dhe dramaturg brazilian.

 

Category: