FËMIJË TË DRITËS

Enton Bido

ISBN 978 – 9928 – 317 – 59 – 9

Çmimi 600 Lekë / 5 €

Faqe 84

Libri përmban proza poetike dhe poezi nga Enton Bido, si dhe poemën “Edhe një herë për lumin” nga Jacques Prévert.

 

Category: