ATLANTIDA, PERANDORIA E ATLANTËVE DHE SHQIPTARËT

ATLANTIDA, PERANDORIA E ATLANTËVE DHE SHQIPTARËT

Kapiten Përparim Zaimi

ISBN 978 – 9928 – 416 -41 – 9

Çmimi 1200 Lekë / 10 €

Zbulimi i ishullit të fundosur