FINAL WARNING: THE END IS NEAR

Glen Fitzgerald

ISBN 978 – 9928 – 317 – 45 – 2

Çmimi 20 €

Faqe 510

Ky është një libër voluminoz ku përshkruhen shqetësimet e autorit mbi ngjarjet e fundit globale, si ajo e pandemisë të shkaktuar nga Covid 19.
Ai shpreh dhe teoritë e tij konspirative të cilat janë në kundërshtim me versionet zyrtare sot.