QYTETE DHE FANTAZMA

QYTETE DHE FANTAZMA

Jovan Duçiq

ISBN 978-9928-280-93-0

Çmimi 1200 Lekë / 10 €

Përktheu Lazër Radi

Libri “Qytete dhe Fantazma” është vepër eseistike dhe diplomatike e nivelit të lartë artistik, përkthyer në shumë gjuhë të botës.