SAINT PAUL IN DYRRACH – Corrections of some notes and maps of the new testament

SAINT PAUL IN DYRRACH 

Corrections of some notes and maps of the new testament

Thanas L. Gjika

ISBN 978-9928-811-71-4

Çmimi 35 $ 35 €

342 faqe

Libri është versioni në anglisht i botimit shqip. Në libër studiuesi Thanas Gjika jep të dhënat e tij mbi udhëtimet misionare të Shën Palit, të cilat përfshinë dhe territoret e hershme shqiptare.