ESAT YPI – BABAI I KONTEINERIT SHQIPTAR

ESAT YPI
Babai i konteinerit shqiptar

ISBN 978-9928-811-76-9

Çmimi 800 Lekë  / 8 €

98 faqe

Botimi përmban kujtime dhe mbresa të Esat Ypit, njeriu i cili me këmbënguljen e tij dhe pas studimesh të shumta më datë 14 prill 1966 arriti të inaguronte konteinerin e parë shqiptar.