KËRKIME ARKEOLOGJIKE

KËRKIME ARKEOLOGJIKE

Vangjel Toçi

ISBN 978 – 9928 – 317 – 53 – 7

Çmimi 800 Lekë / 7 €

Përmbledhje artikujsh shkencorë nga studiuesi dhe arkeologu Vangjel Toçi. Falë punës së tij u krijua Muzeu Arkeologjik i Durrësit në vitin 1951. Disa vite më pas në 1966 ai zbuloi dhe amfiteatrin antik.