ELIZABETA DHE TË TJERAT

ELIZABETA DHE TË TJERAT

Eva Grippa

ISBN 978-9928-357-88-5

Çmimi 1400 Lekë / 12 €

Faqe 372

Dhjetë gra për të rrëfyer mbretëreshën e vërtetë. Elizabeta II-të, ajo e vërteta, e treguar nëpërmjet figurave femërore më të afërta me të. Dhjetë takime “Eva përballë Evës” nga të cilat, në fund, del fitimtare gjithmonë ajo, e paoksidueshmja dhe e përhershmja: the Queen.