NJËQIND E NËNTËDHJETË E TRE KAFAZËT

NJËQIND E NËNTËDHJETË E TRE KAFAZËT

Rezart Palluqi

ISBN 978-9928-383-99-0

Çmimi 1100 Lekë / 11 €

286 Faqe

Romani “193 Kafazët” i Rezart Palluqit, është një autopsi e frikshme e realitetit shqiptar, një dramë e ndërtuar me një dinamikë marramendëse, ku traumat e pësuara shkatërrojnë në mënyrë të frikshme njerëzit me ndjeshmëri të lartë dhe ata që besojnë se ekziston drejtësia… Libri është përkthyer dhe në italisht dhe është promovuar në Panairin e librit në Romë.