I MBIJETUAR

I MBIJETUAR

Maksim Rakipaj

ISBN 978-9928-357-98-4

Çmimi 1200 Lekë / 10 €

Ribotim i romanit autobiografik nga shkrimtari dhe përkthyesi Maksim Rakipaj.