DASHNIA

DASHNIA

Pa Autor, e Kopertinë, pa Fillim, as Fund…

ISBN 978-9928-383-33-4

Çmimi 500 Lekë / 4 €

Esse dhe perkthime nga Jozef Radi.

Me pasthënie nga Ervina Toptani