VEPRA LETRARE 10

VEPRA LETRARE 10

Nikolla Spathari

ISBN 978-9928-317-71-1

Çmimi 1200 Lekë / 10 €

Në “Veprën Letrare 10” gjendet libri me tregime humoristike “Aventurë në Xhenet”. Ajo përmban këto tregime: Aventurë në Xhenet, “Zonja me kone“,  Lexo “Donin e qetë”,  Për një këngë, Gjumë me sheqer, Dosja e orareve, “Mikpritja“, Llazari duhet të ankohet, Mysafirët e natës në bibliotekë, Kur s’ke një gotë raki, Vendimi, Pifti dhe Prenga, Bojaxhinjtë në shtëpi, Ku është dera ime, Heu, paskam vdekur, Njeriu që ndreq duke përmbysur, Vjedhja interesante, Kërkohet një hoxhë, Shefi i kabinetit, Andrea nga Shijaku, Kryeredaktori zbardh realitetin e nxirë, Ndodhira të policit Jakin… Në këtë vepër gjenden 22 tregime