SIRANO DE BERZHERAK

SIRANO DE BERZHERAK

Edmond Rostand

ISBN 978-9928-280-61-9

Çmimi 1200 Lekë / 10 €

Vepra më e njohur e poetit dhe dramaturgut francez Edmond Rostand

Gjerdani i përkthimeve të Prokop M. Gjergo.

Category: