KËNGËT E PAFAJËSISË DHE TË PËRVOJËS

KËNGËT E PAFAJËSISË DHE TË PËRVOJËS

William Blake

ISBN 978-9928- 414-75-5

Çmimi 900 Lekë / 8 €

Ky libërth përmban disa nga lirikat më të bukura të gjuhës angleze

Përgatiti & shqipëroi: ARBEN DEDJA  / Botim dygjuhësh

Category: