POEZI RUSE – Vëllimi i parë

POEZI RUSE

ISBN 978-9928-811-53-0

Çmimi 1200 Lekë  /12 €

Përzgjodhi dhe perktheu nga rusishtja Maksim Rakipaj

Botimi përmbledh disa nga autorët më të mirë të poezisë ruse.

Category: