AJËR PLOT KALLËZA

AJËR PLOT KALLËZA

Ruzhdi Gole

ISBN 978-9928-811-67-7

Çmimi 1000 Lekë / 10 €

174 Faqe

Libri përmban poezi dhe poe-proza nga poeti Ruzhdi Gole.

Category: