RRËFIME TË VOGLA PËR SHENJA TË MËDHA

RRËFIME TË VOGLA PËR SHENJA TË MËDHA

Erina Çoku

ISBN 978-9928-383-18-1

Çmimi 1500 Lekë / 13 €

Rrëfime të vogla për shenja të mëdha është botimi i dytë i triologjisë poetike nga Erina Çoku e cila përfshin tri veprat: “Fill”, “Rrëfime të vogla për shenja të mëdha” dhe “Jemi gjallë gjer në mbrëmje”.

Category: