POETË DISIDENTË

POETË DISIDENTË

Grupim autorësh

ISBN 978 – 9928 – 280 – 75 – 6

Çmimi 800 Lekë / 7 €

Në këtë botim kemi autorë të ndryshëm nga anembanë botës të quajtur disidentë në vendet e tyre.

Përzgjedhur dhe shqipëruar nga Maksim Rakipaj

 

Category: