JEMI GJALLË GJER NË MBRËMJE

JEMI GJALLË GJER NË MBRËMJE

Erina Çoku

ISBN 978-9928-383-20-4

Çmimi 1500 Lekë / 13 €

Jemi gjallë gjer në mbrëmje është botimi i tretë i triologjisë poetike nga Erina Çoku e cila përfshin tri veprat: “Fill”, “Rrëfime të vogla për shenja të mëdha” dhe “Jemi gjallë gjer në mbrëmje”.

Category: