SHQIPËRIA DHE TOKAT E LIRUEME

SHQIPËRIA DHE TOKAT E LIRUEME

Romeo Gurakuqi

ISBN 978-9928-241-84-9

Çmimi 3000 Lekë / 25 €

Faqe 1452

Një libër ku flitet për Shqipërinë e viteve 1939 – 1946

Category: