CHERNOBYL

CHERNOBYL

Serhii Plokhy

ISBN 978-9928–357- 24 – 3

Çmimi 1500 Lekë / 12 €

Përkthyer nga Maksim Rakipaj

Serhii Plokhy ka shërbyer si drejtor i institutit të kërkimit për Ukrainën në Harvard dhe si profesor i historisë së Ukrainës. Çernobil është një nga veprat e tij më të mira. Historia e një katastrofe bërthamore.

Category: