SHPNÉSA E SHCYPENIIS

SHPNÉSA E SHCYPENIIS

Paolo Muner

ISBN 978-9928-189-93-6

Çmimi 1400 Lekë / 12 €

Një libër që flet për familjet shqiptare të emigruara drejt qytetit të Triestes nga pushtimi turk deri në ditët e sotme, si dhe lidhjet e këtij qyteti me historinë e Shqipërisë.

Category: