NJË HISTORI SHKODRANE

NJË HISTORI SHKODRANE

Paolo Muner

ISBN 978-9928-189-93-6

Çmimi 800 Lekë / 7 €

Historia e largimit të flotës ulqinake drejt Shkodrës në prag të Shpalljes së Pavarësisë së Shqipërisë dhe zëvendësimi i flamurit turk të këtyre anijeve me flamurin e ri shqiptar.

Category: