JETA DHE ZAKONET E SHQIPTARËVE

JETA DHE ZAKONET E SHQIPTARËVE

Mark Milani

ISBN 978-9928-280-77-0

Çmimi 900 Lekë / 8 €

Përktheu nga serbishtja Lazër Radi

Autor i një seri veprash studimore, Mark Milani në këtë libër flet për shqiptarët.