ANTOLOGJI E POEZISË PERSE

ANTOLOGJI E POEZISË PERSE

ISBN 978-9928-357-64-9

Çmimi 1000 Lekë / 8 €

Libri përmban poezi të autorëve persë që nga mesjeta e vonë deri në ditët tona.

Përkthyer nga Maksim Rakipaj dhe Perikli Jorgoni

Category: