Showing 17–18 of 18 results

Volumi III  – DASHURI SHËRUESE, PRINCESHA E ELIDËS, SHKOLLA E BURRAVE, SHKOLLA E GRAVE

ISBN 978 -9928 -4147 – 3- 1

Çmimi 1200 Lekë / 10 €

Katër komedi të njohura nga Molier.

Gjerdani i përkthimeve të Prokop M. Gjergo.

ZOGU I SHQIPES

Edmond Rostand

ISBN 978-9928-280-55-8

Çmimi 1200 Lekë / 10 €

Nga poeti dhe dramaturgu francez Edmond Rostand.

Gjerdani i përkthimeve të Prokop M. Gjergo.