ZOGU I SHQIPES

ZOGU I SHQIPES

Edmond Rostand

ISBN 978-9928-280-55-8

Çmimi 1200 Lekë / 10 €

Nga poeti dhe dramaturgu francez Edmond Rostand.

Gjerdani i përkthimeve të Prokop M. Gjergo.

Category: