VEPRA LETRARE 7

VEPRA LETRARE 7

Nikolla Spathari

ISBN 978-9928-317-16-2

Çmimi 1200 Lekë / 10 €

“Vepra Letrare 7”  është botuar në dy gjuhë, shqip dhe greqisht. Përmban vëllimin me poezi të zgjedhura me titull “Do mbetet për gjithnjë Homeri”. Në këtë vepër janë 60 poezi të përkthyera, ku mund të përmendim: Braktisja, Kënga jote, Mesazhi i mbrëmjes, Qyteti dhe ajo, Në kujtesën time, Thonë se është këngë, Ti ishe më larg, Mi ktheni ato mbrëmje, Ju përshëndes, Anija e mbrëmjes, Magjia e një kënge,  Mëngjesi, Sa shumë borëra, E ndjej se diçka mungon etj.