VEPRA LETRARE 2

VEPRA LETRARE 2

Nikolla Spathari

ISBN

Çmimi 1200 Lekë / 10 €

“Vepra Letrar 2”, përmban librat “Në këngë është edhe historia” dhe “At Benedikt Dema”. Libri  ”Në këngë eshtë edhe historia” përmban këta kapituj:  Kënga qytetare shkodrane, Kanga majekrahit, Fishta dhe kënga e tij, Humori Shkodran. Ndërsa në librin “At Bendikt Dema”, jeta e këti shkencëtari dhe shkrimtari shpaloset në shtatëmbëdhjetë kapituj.