STALINI, MOXARTI DHE MARIA JUDINA

STALINI, MOXARTI DHE MARIA JUDINA

Jevrem Bërkoviç

ISBN 978-9928-280-78-7

Çmimi 700 Lekë / 6 €

Botim nga shkrimtari dhe aktivist malazes Jevrem Bërkoviç

Përktheu Lazër Radi

 

 

Category: