PYLLI ME ZEMREKË NË GISHT

PYLLI ME ZEMREKË NË GISHT

Ruzhdi Gole

ISBN 978-9928-811-66-0

Çmimi 1000 Lekë / 10 €

150 Faqe

Libri përmban poezi dhe poe-proza nga poeti Ruzhdi Gole. Botimi është cikli i dytë pas “Ajër plot kallëza”.

Category: