HISTORIA E DURRËSIT

HISTORIA E DURRËSIT

Hava Hidri / Sali Hidri

ISBN 978 – 9928 – 4128 – 3 – 6

Çmimi 1200 Lekë / 10 €

Libri është shkruar nga dy studiues të mirënjohur Hava dhe Sali Hidri.

Në të jepet informacion i gjerë mbi historikun e qytetitnga lashtësia deri në ditët e sotme.

 

 

Category: