DYRRAHU QENDËR TREGTARE ZEJTARE

DYRRAHU QENDËR TREGTARE ZEJTARE

Hava Hidri

ISBN 978-9928-189-93-6

Çmimi 800 Lekë / 7 €

Në këtë libër jepet një përshkrim i tregëtisë dhe zejeve në Dyrrahun e lashtë

Category: