PERANDORIA E FUNDIT

PERANDORIA E FUNDIT

Serhii Plokhy

ISBN 978-9928–357 – 51 -9

Faqe 458

Çmimi 1500 Lekë / 13 €

Libri flet për një nga ngjarjet më të rëndësishme botërore, shpërbërjen e Bashkimit Sovjetik. Libri shoqërohet dhe me fotografi të kohës.

Category: