FATBARDH MARKU – Vizatime dhe Grafika 1972-2022

FATBARDH MARKU 

Vizatime dhe Grafika 1972-2022

Oltsen Gripshi

ISBN 978-9928-811-12-7

Çmimi 4000 Lekë  / 40 €

184 faqe

Albumi përmban vizatime dhe grafika të artistit Fatbardh Marku të shoqëruara nga analiza e veprave të kritikut të artit Ph.D. Oltsen GRIPSHI.