NENA TË VYERA

NËNA TË VYERA

Alex Perry

ISBN 978-9928-811-27-1

Çmimi 1200 Lekë / 12 €

Faqe 388

Përktheu nga origjinali në anglisht: Aristidh Shqevi

‘Histori të jashtëzakonshme . . . ku ngjarjet rrjedhin shpejt’
Times Literary Supplement

‘Një vepër tepër mbresëlënëse e publicistikës hulumtuese. Një vështrim shumë i rëndësishëm dhe bindës mbi mafian italiane. Një libër i shkëlqyer me forcë jetë – ndryshuese’
Booklist

‘Një përshkrim magjepsës dhe një narrativë që ta copëton zemrën’
Observer

‘Thelbësor’
Washington Post

Category: