NDJESIA E AROMAVE

NDJESIA E AROMAVE

Arjola Kondakçiu

ISBN 978-9928-357-77-9

Çmimi 800 Lekë / 7 €

Libri i ri “Ndjesia e aromave” i poetes dhe gazetares Arjola Kondakçiu, është një prurje e ndjerë analitike ku përfshihen: reçensione për vëllimet me zhanre të ndryshme letrare, botime historiko – arkeologjike, arte figurative dhe një mozaik me prozë të shkurtër.