DRAMA E JETËS

DRAMA E JETËS

Nestor Topençarov

ISBN 978-9928–383 – 73 – 0

172 Faqe

Çmimi 700 Lekë / 7 €

Libri flet për akuzat e sajuara dhe ndëshkimet e pjestarve të një familjeje të pafajshme gjatë periudhës së regjimit komunist.

 

Category: