DASHURI DHE MALL MBI PENTAGRAM

DASHURI DHE MALL MBI PENTAGRAM

Zyhni M. Beqiraj

ISBN 978-9928-357-73-1

Çmimi 1000 Lekë / 8 €

Libri përmban këngë të kompozuara ndër vite nga kompozitori Zyhni Beqiraj. Me to janë realizuar pesë albume muzikore dhe janë kënduar nga artistë të njohur shqiptarë.